Kuten moni on huomannut, emme ole hetkeen päivittäneet tätä käytössä olevaa Wikisivustoa. Syy tähän löytyy päivityksen alla olevasta uudesta alustasta. Tulemme siirtämään kaiken sisällön kokonaan uuteen paikkaan.

Tällä hetkellä olemme tuossa muutostyössä jo hyvin pitkällä ja tulemme julkaisemaan uuden Wikisivuston vielä loppukevään 2021 aikana. Kun uusi sivusto on valmis julkaistavaksi, tulemme tämän nykyisen sivuston sulkemaan uuden tieltä.

Nykyisestä Wikistä olemme siirtäneet artikkeleja talteen uuteen palveluun menneen syksyn ja alkutalven aikana, sekä olemme myös kirjoittaneet uutta sisältöä uudelle alustalle. Muutoksen jälkeen pääsette siis edelleen nykyisen Wikin sisältöön käsiksi, sekä saataville tulee myös paljon uutta sisältöä.

Tarkempaa uuden Wikin julkaisuajankohtaa emme valitettavasti pysty toistaiseksi sanomaan, mutta tästäkin kerromme teille lisää uutiskirjeessämme myöhemmässä vaiheessa. Mikäli et ole vielä tilannut uutiskirjettämme, niin sen tilaus onnistuu helpoiten menemällä kotisivuillemme www.3d-system.fi ja etusivun alalaidasta täyttämällä uutiskirjeen tilauslomakkeen. Uutiskirjeissämme kerromme uusimmista ohjelmiston ominaisuuksista, julkaistuista uusista ohjelmistoversioista sekä tulevista koulutuksista.

 

 

Mukavaa kevään odotusta toivottaa,

3D-Win tiimi