Erikoisasetukset

Erikoisasetukset ovat luonteeltaan harvoin tarvittuja tai koskevat vain pientä käyttäjäjoukkoa. Toimintojen Ohje-näppäimessä on * (tähti) erikoisasetusten merkkinä. Erikoisasetukset käynnistetään painamalla toiminnon Ohje-painiketta Shift-näppäimen kanssa.

Formaatinmuuntimiin liittyy vastaavasti erikoisasetuksia, jotka ennen kirjoitettiin suoraan convert.ini-tiedostoon. Nyt ne voidaan tehdä kunkin muuntimen Editointitilassa käyttäen Erikois-näppäintä.

Kun Erikoisasetukset -toiminnossa painetaan Ohje-näppäintä, vie se suoraan ko. toiminnon sivulle, jossa on kerrottu tarkemmin toimintoon liittyvistä erikoisasetuksista.

Nimi

Lista muuttujista.

Arvo, Selaa

Lista mahdollista arvoista. Joihinkin asetuksiin voit syöttää myös listan ulkopuolisia arvoja. Jos muuttujana on tiedostonimi tai hakemisto, myös Selaa-näppäintä voi käyttää.

Lista voi olla:

Listalla näkyvät tekstit ovat useimmiten englanniksi, mutta Ohje-näppäimellä pääset ao. toiminnon ohjeeseen, josta löytyvät asetusten tarkemmat ohjeet. Erikoisasetustiedostojen oletuspolku on käyttäjän asetushakemisto.

Oletus

Poistaa asetuksen asetustiedostosta ja palauttaa oletuskäytöksen.