Tervetuloa foorumille

3D-system tiedotteet. Kirjoitusoikeus vain ylläpitäjillä
Jarmo
Viestit: 24
Liittynyt: 13 Loka 2008, 15:00
Organisaatio: 3D-system Oy
Nimi: Jarmo Muukkonen

Tervetuloa foorumille

Viesti Kirjoittaja Jarmo » 15 Loka 2008, 13:28

Toivomme että tästä palstasta muodostuu vilkas kanava käyttäjien välille josta jokainen voisi kysellä käyttövinkkejä ja ennenkaikkea kertoa kuinka joku asia on omaltakohdalta ratkaistu. Palstalta on saatavilla jatkossa myös eri tiedostoja (nimiöitä, kooditiedostoja,ohjeita jne) ja toivomme että tekin laitatte omalta osaltanne tekemiänne ohjain- helmert- ym tiedostojanne jakoon muille käyttäjille.

Kehitysideoita otamme mielellämme vastaan, sekä palstaa että ohjelmistoa koskevia. Ohjelmistojen kehityskeskusteluun toivomme vilkasta osallistumista, sillä nyt ongelmana on että ideoita kyllä sinkoilee mutta emme oikein tiedä onko toiminnolle laajempaa käyttöä ja onko jotain muuta mikä tulisi huomioida kun toimintoa tehdään tai muutetaan.

Toivomme että foorumista muodostuisi vilkas paikka keskustelulle ja sieltä saisi helposti vastauksen ongelmiinsa. Me 3D-systemin väki vastaamme niihin kysymyksiin jotka koskevat ohjelmaamme mutta muihin kysymyksiin vastaamiseen tarvitaan jokaisen apua että palstalta saisi apua ja neuvoja.

Terv Jarmo